TENIS
Esports 28/06/2012

Rafa Nadal cau a la segona ronda de Wimbledon davant el txec Lukas Rosol

El tenista manacorí perd contra el número 100 de l'ATP per 6-7 (9), 6-4 , 6-4, 2-6 i 6-4. Nadal no queia a la segona ronda d'un Grand Slam des del 2005, també a Wimbledon

Efe
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Rosol a Wimbledon

LondresEl tenista manacorí Rafa Nadal, número dos del món, ha perdut aquest dijous a la segona ronda de Wimbledon davant el txec Lukas Rosol, número 100 de l'ATP, per 6-7 (9), 6-4 , 6-4, 2-6 i 6-4 en tres hores i 19 minuts.

Nadal, dues vegades campió a l'All Englad Club i recent guanyador del seu setè Roland Garros a París, no queia a la segona ronda d'un Grand Slam des de 2005, en aquest mateix escenari.

Després d'un primer set en què el manacorí ha patit més del compte, el txec ha iniciat una rebel·lió que ha acabat amb Nadal contra les cordes al final del tercer set. El tenista balear s'ha refet a la següent màniga i semblava llançat cap a la victòria, però la falta de llum ha obligat a aturar mitja hora el partit per cobrir la pista central i encendre els focus.

Una aturada després de la que Rosol ha sabut imposar de nou la seva potència davant un Nadal desconegut, que ha acabat caient en el cinquè i definitiu set.

stats