Publicitat
Publicitat

Tenis

Nadal: "Els espanyols triomfen per diversos factors: esperit de superació, de millora i exigència màxima"

El manacorí ha respost als atacs dels guinyols afirmant que sempre són els mateixos els que critiquen i dient que amb menys recursos aquí s'han aconseguit més coses

Rafa Nadal ha volgut respondre a les provocacions que, des de fa uns dies, arriben des de França acusant els esportistes espanyols de dopatge. Nadal ha afirmat a La Sexta que "són reincidents , sempre els mateixos i acusen sense proves ".

El de Manacor ha dit que no ha vist el vídeo i ha assegurat que l'únic motiu pel qual els espanyols guanyen és per " l'afany de superació , el treball diari i moltes hores". "Els espanyols triomfen per diversos factors : esperit de superació , esperit de millora i exigència màxima" ha afegit .

Nadal també ha destacat els triomfs per part dels esportistes espanyols i ha assegurat que "amb menys recursos hem aconseguit més que ells , alguna cosa devem estar fent millor . No és un tema de pastilles ni xeringues " .

El número dos del món, que actualment està entrenant-se a Mallorca, ha dit que se sent estimat i respectat per l'afició francesa: " Em sento estimat a França ". Nadal, que ha guanyat sis títols del Roland Garros, ha afegit que sobretot sent aquest afecte " fora de la pista . Allà em sento recolzat".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT