Tenis
Esports 30/03/2011

Robredo espera arribar "al cent per cent" al Trofeu Comte de Godó

El tenista català, qui es va lesionar a l'abductor de la cama esquerra en el Màster 1000 d'Indian Wells, espera arribar "al cent per cent" al trofeu del RCT Barcelona-1899

Efe
1 min

BarcelonaEl tenista català Tommy Robredo, qui es va lesionar a l'abductor de la cama esquerra en el Màster 1000 d'Indian Wells, espera arribar "al cent per cent" al Trofeu Comte de Godó, que es disputarà a les instal·lacions del seu club, el RCT Barcelona-1899, del 18 al 24 d'abril.

Robredo va tornar ahir als entrenaments amb l'objectiu de "seguir progressant per arribar bé físicament a Montecarlo, que és una setmana abans del Godó".

El tenista d'Hostalric (Selva) dedicarà aquesta setmana a exercicis de musculació, tonificació, estiraments i fisioteràpia amb el propòsit de tornar al circuit per a les primeres cites de la temporada de terra.

Malgrat la lesió, Robredo assegura estar "molt content" amb el seu inici d'any: "Vaig fer una pretemporada molt bona i estava molt animat. Les coses estan sortint molt bé. A més dels resultats (victòria a Santiago de Xile i semifinals a Buenos Aires), estic molt content pel bon joc que estic fent a la pista i sobretot estic gaudint del meu tenis", ha destacat.

Set anys després de la seva victòria en el Godó, Robredo encara recorda amb il·lusió aquell triomf: "Jugar-lo davant els teus i aixecar-te l'endemà i veure que has guanyat a casa teva és increïble".

Per això, desitja recuperar-se tan bé com pugui per poder donar guerra a qui sigui en l'argila de Barcelona. "Tinc moltes ganes de jugar aquí, crec que puc estar entre els vuit millors, però quan Rafa (Nadal) està en un torneig, i més de terra batuda, el favorit és ell", reconeix Tommy Robredo.

stats