TENIS
Esports 26/11/2011

Federer supera Ferrer i ja és a la final del Masters (7-5, 6-3)

El tenista suís ha sigut superior a l'alacantí, que ha anat de més a menys en un matx en què el primer set ha sigut clau en l'aspecte psicològic

Ara
1 min
Federer durant el matx contra Ferrer

BarcelonaDavid Ferrer ha dit aquest dissabte adéu a la possibilitat de jugar la final de la Copa Masters. El tenista de Xàbia ha començat d'allò més bé, però quan s'ha situat 4-5 a favor en el primer set tot ha canviat. Quan tot feia indicar que s'enduria el primer set, Roger Federer s'ha fet més fort i ha guanyat tres jocs seguits i ha remuntat així el partit.

Amb el 7-5 del primer set Ferrer s'ha mostrat més feble i en el segon set no hi ha hagut color. El gran inici de Federer ha sigut clau (3-1) perquè aconseguís la victòria. Com fa habitualment, Ferru ha plantat cara fins al final i ha disputat cada punt com si fos el darrer.

Amb el 6-2 final s'ha acabat un somni per a Ferrer, que si aquest divendres hagués superat Berdych, aquest dissabte s'hauria jugat un lloc a la final amb Tsonga. Ara Roger Federer espera rival –Tsonga o Berdych– a la final.

stats