TENIS

Roland Garros expulsa el tenista francès Hamou per assetjar una periodista durant una entrevista en directe

La Federació Francesa de Tenis ha demanat que s'investigui el "comportament impropi" del tenista, de 21 anys, que ha demanat disculpes

El tenista francès Maxime Hamou ha estat expulsat de Roland Garros pel seu "comportament inadequat" amb una periodista, a la qual ha assetjat en el transcurs d'una entrevista, segons ha informat aquest dimarts la Federació Francesa de Tenis (FFT).

Hamou, de 21 anys i 282 del món, havia entrat al quadre final del torneig a través de la fase prèvia, encara que havia perdut en primera ronda contra l'uruguaià Pablo Cuevas. Durant una entrevista, el tenista ha abraçat la periodista d'Eurosport i ha començat a fer-li petons al coll, fins al punt que no la deixava marxar. Tot, gravat per les càmeres, mentre feia una connexió en directe.

El president de la FFT, Bernard Giudicelli, ha demanat que s'investigui "el comportament impropi" del tenista. Eurosport ha demanat disculpes per les imatges, emeses en directe, i ha lamentat la situació.

L'entrenador del tenista, Martin Vaïsse, ha assegurat que "amb 21 anys es comenten moltes tonteries", però que "cal saber quan cal parar de fer-les". "És una cosa que he de treballar molt amb ell", ha dit.

El tenista ha demanat disculpes a través d'un comunicat que ha publicat al seu perfil de Facebook:

"Després de l'emissió d''Avantage Leconte' (el programa de tenis d'Eurosport) vull demanar disculpes sinceres a Maly Thomas si ella s'ha sentit ferida o afectada per la meva actitud durant l'entrevista", diu Hamou. "He viscut una magnífica setmana a Roland Garros durant la que he gaudit de les grans emocions d'un jugador de tenis, i he deixat que tot aquest entusiasme es manifestés de manera barroera cap a Maly, a la que conec i respecto", afegeix. I conclou: "Cap de les coses que s'han escrit eren la meva intenció. Estic a disposició de Maly per presentar-li les meves disculpes en persona si ella així ho vol. Aprenc tots els dies de les meves errades per convertir-me en un millor tenista i en una millor persona".

Més continguts de