Open d'Austràlia
Esports 19/01/2011

Ryan Sweeting, rival inèdit per a Rafa Nadal

El número 1 del món entrarà en acció en la segona ronda davant el nord-americà Ryan Sweeting a les 2 de la propera matinada

Redacció
1 min
Rafa Nadal.

Melbourne p { margin-bottom: 0.21cm; } El número 1 del món, Rafael Nadal, entrarà en acció en la segona ronda de l'Open d'Austràlia davant el nord-americà Ryan Sweeting a les 2 de la propera matinada a la pista Rod Laver Arena del Melbourne Park.

Nadal, que mai s'ha enfrontat amb el nord-americà, botxí en primera ronda del tennista de Nules Daniel Gimeno Traver, saltarà a la pista després del partit d'obertura de la quarta jornada del torneig, que enfrontarà a la belga Kim Clijsters, tercera favorita del quadre femení, amb l'espanyola Carla Suárez.

La sessió nocturna està reservada per a l'argentí Juan Martín del Potro, que es mesurarà al xipriota Marcos Baghdatis després del partit entre la local Samantha Stosur i la russa Vera Dushevina.

Quant a la resta d'espanyols, Feliciano López saltarà a la pista en el segon torn de la Hisense Arena, segona pista principal del Melbourne Park.

stats