Publicitat
Publicitat

Tenis

Quatre dels deu millors tenistes seran al torneig Comte de Godó 2012

El director del torneig, Albert Costa, ha desvelat que Rafa Nadal, David Ferrer, Tomas Berdych i Janko Tipsarevic hi participaran aquest any (21-29 d'abril)

El Saló del Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha sigut l'escenari on s'ha fet la presentació de la 60a edició del torneig Comte de Godó, que tindrà lloc a la Ciutat Comtal del 21 al 29 d'abril. El tenista David Ferrer ha sigut el convidat d'honor, i ha assegurat que "aquest torneig és molt especial" i que espera poder guanyar-lo com a colofó a la seva carrera tenística. 

El director del torneig, Albert Costa, ha desvelat el nom dels quatre primers 'top ten' que participaran en aquesta edició: Rafa Nadal, David Ferrer, Tomas Berdych i Janko Tipsarevic. També ha afirmat que aquesta és "una cita consolidada a nivell mundial a la qual els jugadors tenen molta estima".

Aquesta serà la cinquena edició en què el Banc Sabadell sigui el principal patrocinador. El seu president, Josep Oliu, ha volgut destacar que " El patrocini que vam decidir començar fa cinc anys va ser una aposta decidida per contribuir amb la projecció internacional de Barcelona i ajudar el torneig a mantenir l'elit dels tenistes internacionals a la ciutat" . Com en altres edicions, l'entitat bancària s'encarregarà de la iniciativa 'Aces Solidarios', amb la qual per cada 'ace' (o punt directe) aconseguit pels tenistes es pagaran 50 €. Els diners que s'aconsegueixin aniran destinats a tres fundacions: Fundació SOS, Unicef i la fundació Casa Teva.

El secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, ha afirmat que el Barcelona Open Banc Sabadell és "un torneig de gran importància per a l'esport català" i ha assegurat que " la seva celebració a Barcelona , una ciutat que viu l'esport com poques , i en un club que dóna un exemple d'organització any rere any, el converteixen en un dels millors del món, en un país on el tenis es juga de banda a banda " .

Per a aquesta 60a edició s'ha apostat per una gran millora tècnica. L'adquisició de la nova grada de la pista central, que tindrà 8.400 seients, és la principal novetat. Agustí ha explicat que es tracta de "millorar la seguretat i la visibilitat dels espectadors".

Per finalitzar l'acte, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha fet un breu discurs amb un toc emotiu en què ha assegurat que "aquest torneig s'ha convertit en una cita que forma part de la història de la nostra ciutat" .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT