Copa Davis
Esports 15/09/2013

Sèrbia i la República Txeca protagonitzaran la final de la Copa Davis

L'equip espanyol s'ha guanyat el dret de participar l'any que ve de nou en el Grup Mundial

BarcelonaSèrbia i la República Txeca protagonitzaran la final de la Copa Davis 2013 els pròxims dies 15, 16 i 17 de novembre. Els serbis han derrotat aquest diumenge per 2-3 el Canadà, gràcies a la decisiva victòria en el cinquè partit de Janko Tipsarevic sobre Vasek Pospisil en tres sets (7-6, 6-2 i 7-6). Novak Djokovic, abans, havia empatat a dos la sèrie amb un triomf sobre Milos Raonic (7-6, 6-2 i 6-2). La República Txeca, d'altra banda, va desfer-se de l'Argentina dissabte per 3-0, malgrat que les victòries de Zeballos i Mayer en els irrellevants quart i cinquè partit han maquillat el resultat.

Aquest diumenge, a més, l'equip espanyol de Copa Davis s'ha guanyat el dret de participar l'any que ve de nou en el Grup Mundial de la competició, gràcies al triomf de la parella Rafael Nadal i Marc López en el partit de dobles contra els ucraïnesos Sergiy Stakhovsky i Denys Molchanov, per 6-2, 6-7 (6), 6-3 i 6-4, en tres hores i set minuts.