Tenis
Esports 28/10/2012

Serena Williams derrota Maria Xaràpova en dos sets i guanya el Masters d'Istanbul

La nord-americana ha dominat el partit des del començament i s'ha desfet de la tenista russa per 6-4 i 6-3. És el tercer títol de Masters que aconsegueix

Serena Williams, campiona del Màsters d'Istanbul

BarcelonaSerena Williams ha guanyat per tercer cop el Masters femení, després de vèncer a Istanbul la russa Maria Xaràpova per 6-4 i 6-3.

La petita de les germanes Williams, campiona el 2011 i el 2009, ha resolt el matx en una hora i 29 minuts. Tot força, ha tornat a demostrar que no té rival en una gran final. Serena ha acabat el torneig sense cedir cap set i derrotant la bielorussa Victoria Azarenka, número u del món, en la primera fase del torneig.

En la final s'ha desfet de la número dos del món amb molta facilitat, gràcies a onze serveis directes. El balanç en enfrontaments amb Xaràpova és clarament favorable a la nord-americana, que ha guanyat 10 dels 12 cops que s'han enfrontat totes dues tenistes.

Serena Williams tanca la temporada amb un palmarès impressionant: victòria a Wimbledon, l'Obert dels Estats Units, a Madrid i Stanfors, a més de la medalla olímpica als Jocs de Londres, també contra Maria Xaràpova.