Tenis
Esports 21/08/2012

Sugarpova, els caramels dissenyats per la tenista Xaràpova, surten a la venda

Els caramels estan disponibles a través d'internet i costen 5,99 dòlars la capsa, i es tracta d'una edició de luxe que vol distribuir a hotels i botigues exclusives

Efe
1 min
Imatge promocional dels caramels Sugarpova de la tenista rusa Maria Xaràpova SUGARPOVA.COM

MoscouSugarpova, els caramels dissenyats per la tenista russa Maria Xaràpova, han sortit aquest dimarts a la venda a la seva pàgina web per 5,99 dòlars la capsa.

"Crear Sugarpova ha estat un treball d'amor excitant. Ha estat el projecte més interessant que he intentat, ja que es tracta del meu propi negoci, la meva inversió i els meus diners", ha dit Xaràpova.

La tenista siberiana, que sempre ha confessat estar enamorada dels dolços, assegura que a les seves amigues sempre li han agradat els dolços i la xocolata que prepara a casa, i que això l'ha animat a tirar endavant el projecte.

Xaràpova, considerada per la revista 'Forbes' l'esportista més ben pagada del món amb 27,9 milions de dòlars en ingressos el 2011, planeja vendre els caramels en botigues exclusives i hotels de tot el món.

Es tracta de 12 classes de caramels tous amb xiclet de diferents formes (sabates, bosses, pilotes o ulleres), mides i noms: 'chic', 'flirty', 'cheeky', 'silly', 'spooky' i 'sporty', entre d'altres.

El suggeridor nom dels caramels, el símbol són uns llavis vermells, no és obra de la russa, sinó de l'empresari nord-americà Jeff Rubin. "Al principi vaig pensar que era una broma", ha reconegut.

Una part dels ingressos de la venda de Sugarpova es destinaran a la Fundació Maria Xaràpova, que es dedica a ajudar els estudiants que resideixen en les àrees de Bielorússia afectades per la catàstrofe nuclear de Txernòbil.

stats