TENIS
Esports 03/05/2011

Marcel Granollers sorprèn a Davidenko al quart Masters 1000 Mútua Madrid Open

El català Marcel Granollers ha protagonitzat una de les sorpreses al quart Masters 1000 Mútua Madrid Open després de vèncer a la primera ronda al rus Nikolai Davidenko

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El tennista català Marcel Granollers ha protagonitzat una de les sorpreses de la jornada al Mútua Madrid Open, quart Masters 1000 de la temporada que es juga a la Caja Màgica, guanyant a la primera ronda al rus Nikolai Davidenko.

El jugador català ha superat l'ex número tres del món per 7-5 i 6-2. Li ha calgut una hora i mitja de joc per segellar el pas a la següent ronda, on jugarà contra Tomas Berdych, setè cap de sèrie.

Granollers, que va arribar a quarts de final la setmana passada a Belgrad, ha necessitat donar-ho tot durant el primer set per minar la resistència de Davidenko. No obstant això, la segona mànega ha estat més sòlid i només ha necessitat cinc jocs per signar el seu primer break (3-2). A partir d'aquest moment, el rus ha desaparegut i no ha estat capaç de guanyar cap joc més.

Per la seva banda, el barceloní Pere Riba, procedent de la prèvia, no ha pogut seguir amb la seva ratxa després de vèncer aquest dilluns a Kei Nishikori, i ha caigut davant el potent Jo-Wilfried Tsonga.

stats