TENIS - GODÓ
Esports 21/04/2011

Nadal: "Si demà no jugo bé, puc perdre"

El manacorí encara el partit que l'enfrontarà a Gael Monfils aquest divendres en els quarts de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó amb prudència i respecte

Oriol March
1 min
Nadal, durant l'entrenament d'aquest matí.

BarcelonaAmb prudència i respecte. Així encara Rafa Nadal el seu partit de quarts de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó que l'enfrontarà al francès Gael Monfils. "Demà és d'aquells dies que, si jugo malament, puc perdre", ja assegurat Nadal, que ha recordat que el francès va arribar a unes semifinals de Roland Garros. "És un dels millors del món", ha afegit el tenista balear.

Tot seguit ha desgranat el joc del francès: "Hi ha dies que surt a atacar i dies que surt molt defensiu, de manera que si surt a defensar l'hauré de fer córrer molt i si surt a atacar intentaré que corri i no vegi la bola clara", ha explicat Nadal. El tenista balear també ha opinat sobre Santiago Giraldo, a qui ha guanyat aquesta tarda per 6-3 i 6-1: "S'ha de veure com evoluciona, té coses bones i dolentes, però si fa les coses bé té qualitats per arribar a dalt, especialment si comença a encadenar victòria", ha assegurat Nadal.

Pel que fa al fet que la Federació Internacional de Tennis (ITF) hagi desestimat el recurs de la federació espanyola sobre la hipotètica il·legalitat de la superfície triada pels EUA per jugar l'eliminatòria que enfrontarà els dos països d'aquí a un parell de mesos, Nadal només ha demanat que, si és més ràpida que la dels campionats de Montreal i Tòquio, que s'impugni la pista. Tot i això, el tenista balear ha volgut ser prudent i esperar a veure la superfície definitiva per fer valoracions.

stats