TENIS
Esports 19/03/2011

Nadal imposa el seu físic i la seva classe davant Del Potro i es jugarà el títol contra Djokovic

L'espanyol Rafa Nadal ha aconseguit el bitllet a la final d'Indian Wells, primer Masters 1000 de la temporada, en superar l'argentí Juan Martín del Potro per 6-4 i 6-4

Efe
1 min
Rafa Nadal celebra el seu triomf davant Del Potro.

Indian WellsL'espanyol Rafa Nadal ha aconseguit el bitllet a la final d'Indian Wells, primer Masters 1000 de la temporada, en superar l'argentí Juan Martín del Potro per 6-4 i 6-4, en una hora i 51 minuts. El seu rival serà Djokovic, que ha superat en tres sets, 6-3, 3-6 i 6-2 Roger Federer.

El de Tandil ha començat el duel de forma immillorable amb un trencament de servei en el segon joc i s'ha col·locat amb un avantatge de 4-1 davant d'un Nadal incòmode, irregular amb el seu servei i desencertat amb l'esquerra.

L'argentí exercia un domini absolut des del fons de la pista i exhibia un servei potent i col·locat davant del qual poc podia fer el manacorí, que, tanmateix, ha despertat amb dos breaks en un moment decisiu que l'ha portat a posar-se per davant (5-4) i endur-se el set en la primera ocasió que ha tingut.

L'argentí, encara mancat de ritme i de partits a les cames després de gairebé un any apartat de les pistes per una lesió de canell, ha acusat l'exigència física que suposa enfrontar-se a un rival com Nadal.

El primer set ha durat 55 minuts i ha estat testimoni del ressorgiment del número 1 del món, que quan pitjor se li posaven les coses, amb un 4-1 en contra, ha donat una lliçó de força i confiança en si mateix.

El segon set s'ha posat molt de cara per al manacorí quan un nou trencament de servei ha propiciat que adquirís un avantatge de 4-2. A partir d'aquí, ha consolidat el seu servei de manera que ha aconseguit el 5-3 i el definitiu 6-4 amb dos jocs en blanc.

stats