TENIS
Esports 13/06/2011

Andy Murray guanya el torneig de Queen's per segona vegada a la seva carrera

El britànic ha guanyat per segona vegada a la seva carrera el torneig de Queen's en derrotar a la final el francès Jo Wilfried Tsonga, per 3-6, 7-6 (2) i 6-4

Efe
1 min
Andy Murray, aixecant el trofeu de guanyador del torneig de Queen's.

LondresEl britànic Andy Murray ha guanyat per segona vegada a la seva carrera el torneig de Queen's en derrotar a la final el francès Jo Wilfried Tsonga, per 3-6, 7-6 (2) i 6-4.

La final s'havia retardat fins aquest dilluns a causa de la incessant pluja que va caure diumenge a Londres, de manera que la lluita pel títol es va disputar per tercera vegada en la seva història el dilluns. El 1979 el nord-americà John McEnroe es va imposar al paraguaià Victor Pecci i el 1987 l'alemany Boris Becker va guanyar el segon dels seus quatre títols en aquestes pistes, en imposar al nord-americà Jimmy Connors.

Murray, finalista de l'Open d'Austràlia, ha fet el trànsit de terra a herba de forma impecable. Després d'haver fet semifinals a Montecarlo, Roma, vuitens a Madrid i perdre amb l'espanyol Rafael Nadal a la penúltima ronda de Roland Garros, ha sabut adequar el seu tenis per guanyar el títol en el torneig que serveix per excel·lència per preparar millor el tercer gran de la temporada, Wimbledon, que comença la setmana que ve.

A Tsonga, botxí de Nadal aquesta setmana, se li va escapar el partit en el desempat, després d'haver guanyat el primer set de manera àmplia. En el tercer Murray li va trencar en el cinquè joc (3-2) per escapar ja cap a la victòria i aconseguir davant del seu públic el seu primer títol aquesta temporada i el 17 de la seva carrera, en dues hores i 25 minuts.

stats