Open d'Austràlia
Esports 21/01/2011

Tommy Robredo arriba als vuitens de final i se cita amb Federer

El català va superar l'ucraïnès Serguei Stakhovski (5-7, 6-2, 6-4 i 6-2) i va arribar, per quart any consecutiu, als vuitens de final de l'Open d'Austràlia

Redacció
1 min
Tommy Robredo.

MelbourneEl català Tommy Robredo va superar l'ucraïnès Serguei Stakhovski (5-7, 6-2, 6-4 i 6-2) i va arribar, per quart any consecutiu, als vuitens de final de l'Open d'Austràlia, on s'enfrontarà al vigent campió, el suís Roger Federer.

El tennista d'Hostalric (Selva) torna a trobar-se al seu camí amb l'helvètic, que va frustrar les aspiracions de l'espanyol el 2007, quan buscava les semifinals, la seva fita més gran en el primer Grand Slam de la temporada.

Robredo té entre cella i cella tornar a la part alta del torneig després del mal curs que va patir el 2010, un any de sequera després de quatre amb, almenys, algun èxit. Robredo va caure fins al lloc 52 del rànquing.

Stakhovski, que disputava per primera vegada a Austràlia la tercera ronda, va tenir el partit de cara amb la consecució del primer set. No obstant això, va ser desbordat per l'espanyol, que va exercir una reacció ferma en els tres parcials següents, que li van valer la victòria.

Stakhovski es va quedar a les portes de ser el segon ucraïnès de la història en arribar als vuitens de final d'un Grand Slam després d'Andrei Andreev.

Tommy Robredo s'enfrontarà en la quarta ronda a Federer, que va guanyar per la via ràpida el belga Xavier Malisse (6-3, 6-3 i 6-1). Robredo és, a més, el segon espanyol que ha arribat als vuitens de final de la present edició de l'Open d'Austràlia, després de Nicolás Almagro, que es va imposar al croat Ivan Ljubicic per 6-4, 7-6 (8) i 6-3.

stats