Tenis
Esports 15/05/2011

Maria Xarapova supera Stosur i s'adjudica el torneig de Roma per la via ràpida (6-2, 6-4)

La tenista russa ha dominat el partit des del començament i tan sols ha cedit 6 jocs a l'australiana, que ha aconseguit derrotar en una hora i 23 minuts

Maria Xarapova, guanyadora del torneig de Roma

RomaLa rusa Maria Xarapova ha guanyat el torneig Internacional de Roma després de superar a la final a l'australiana Samantha Stosur per 6-2 i 6-4.

Les condicions climatològiques havien obligat a retardar 3 hores l'inici del partit, que ha dominat la jugadora russa des del començament, i que només ha cedit 6 jocs a l'australiana per liquidar el matx en una hora i 23 minuts.

Xarapova ha sortit molt agressiva, amb cops des del fons de la pista que la seva rival no podia respondre i ha aconseguit sentenciar el primer set gràcies a un parcial de quatre jocs seguits, per imposar-se finalment després de guanyar el seu servei (6-2).

El segon i definitiu set ha estat una còpia del primer. De fet, ha començat amb un trencament de servei de Xarapova, que en aquesta ocasió Stosur ha pogut tornar-li el trencament i empatar a 1. Però amb 2-2, la russa ha aconseguit un nou 'break' que ha acabat essent definitiu. La tenista ha guanyat la final a la primera bola que ha tingut.

És el primer títol per Xarapova aquest 2011, ja que durant aquest any el millor resultat havia estat un subcampionat a Miami (va perdre contra Victoria Azarenka).