Tennis - Copa Davis
Esports 05/12/2010

Novak Djokovic guanya Gael Monfils en tres sets i salva el 'match ball' dels francesos

El serbi s'ha imposat en tres sets (6-2, 6-2 i 6-4) al francès i deixa l'eliminatòria empatada. Troicki i Llodra es jugaran l'enciamera en l'últim partit de la final

Redacció
1 min
Djokovic celebra la victòria enfront Monfils.

BelgradNovak Djokovic ha assumit el paper de líder del seu equip i ha salvat aquesta tarda el primer match ball dels francesos en la final de la Copa Davis. El serbi ha guanyat Gael Monfils en tres sets (6-2, 6-2 i 6-4) i ha empatat l'eliminatòria, davant l'alegria dels més de 16.000 espectadors que omplien el Belgrad Arena.

Al número u serbi no li ha tremolat el pols i ha guanyat per la via ràpida el número u francès, en un partit força plàcid per a Djokovic i on Monfils no s'ha sentit còmode en cap moment sobre la pista. El francès no ha pogut amb la contundència del joc del serbi, que ha guanyat els dos primers sets per un doble 6-2.

En la tercera i definitiva mànega, Monfils ha aconseguit el primer trencament del partit en el primer servei de Djokovic, però no l'ha pogut sentenciar, ja que el serbi li ha tornat el break en el següent servei. El líder de l'equip local ja no ha cedit més terreny i ha sentenciat el matx amb un altre trencament, per posar el definitiu 6-4 en el marcador i el 2-2 en l'eliminatòria.

Troicki i Llodra es jugaran ara l'enciamera en l'últim enfrontament de la final.

stats