TENIS
Esports 17/11/2012

Stepanek i Berdych superen López i Granollers en el tercer partit de la final de la Copa Davis

La República Txeca es col·loca a un sol triomf d'aconseguir per segona vegada en la seva història la Copa Davis

Efe
1 min
Stepanek i Berdych, de la República Txeca, durant el partit de dobles de la Copa Davis / DAVID W. CERNY / REUTERS

PragaRadel Stepanek i Tomas Berdych han superat Marc López i Marcel Granollers (3-6, 7-5, 7-5 i 6-3) al partit de dobles en tres hores i 19 minuts, per col·locar a la República Txeca amb avantatge de 2-1 a la final de la Copa Davis que es disputa a l'O2 de Praga.

Després del triomf de David Ferrer davant Stepanek a la jornada de divendres i el de Tomas Berdych davant Nicolás Almagro, el conjunt amfitrió es col·loca a una sola victòria d'aconseguir per segona vegada en la seva història la Copa Davis.

Aquest diumenge, a partir de les 13:00 hores, la República Txeca tindrà dues oportunitats per segellar el seu triomf. Tomas Berdych gaudirà de la primera contra David Ferrer (5-3 per al de Xàbia en els seus enfrontaments) en el duel entre els dos números 1, mentre que després, si no hi ha res resolt, Radek Stepanek s'enfrontarà contra Nicolás Almagro (2-1 per al txec).

El combinat espanyol busca la seva sisena Enciamera en aquesta final, mentre que la República Txeca, finalista l'any 2009 contra Espanya, vol acabar amb la ratxa de 32 anys sense aconseguir aquest títol.

stats