Tenis - Godó
Esports 22/04/2011

Almagro concreta el seu pas a semifinals en vèncer Ferrero per un doble 6-3

Després de la victòria de Nicolás Almagro davant Juan Carlos Ferrero per un doble 6-3, ja se saben els quatre supervivents que demà lluitaran per un lloc a la gran final de diumenge

Oriol March
1 min
Nicolás Almagro.

BarcelonaJa estan concretades totes les semifinals de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. Després de la victòria de Nicolás Almagro davant Juan Carlos Ferrero per un doble 6-3, ja se saben els quatre supervivents que demà lluitaran per un lloc a la gran final de diumenge. Almagro s'enfrontarà a David Ferrer i Rafal Nadal ho farà contra el croat Ivan Dodig, la gran revelació del torneig, que aquesta tarda s'ha desfet de Feliciano López per 6-4, 2-6 i 6-4.

Almagro ha sabut treure molt profit del cansament de Ferrero, que ahir va estar jugant fins tard contra l'italià Simone Vagnozzi i que reapareixia al Godó després de set mesos de baixa per una lesió a la cama. Ha sabut jugar ràpid amb la dreta a pesar de la humitat imperant a la pista (i principal enemiga de la velocitat de la pilota) i en cap moment ha tret el peu de l'accelerador.

Ferrero prou n'ha tingut amb trencar-li el servei en un parell d'ocasions, però de ben poc li ha servit en el global del partit. Sòlid al servei i atent a la dreta de Ferrero, que sempre ha estat el seu punt fort, Almagro ha imposat el seu joc. Demà contra Ferrer li espera un repte important, tenint en compte el bon moment de forma del de Xàbia.

stats