Wimbledon
Esports 03/07/2011

Djokovic: "Crec que encara estic dormint, em sento com en un somni"

El tenista serbi encara no s'acaba de creure que hagi guanyat el seu primer Wimbledon, i ha afirmat que possiblement ha jugat el seu millor partit sobre herba

Efe
1 min

LondresEl campió d'aquest any en el torneig de Wimbledon, Novak Djokovic, ha confessat en rebre el trofeu que se sentia com en un somni del qual no sap quan en despertarà, ja que el Grand Slam de Londres sempre ha estat el seu "torneig favorit".

"Crec que encara estic dormint, em sento com en un somni", ha dit Djokovic a peu de pista tot just acabar el seu partit contra Rafael Nadal. "És molt difícil descriure això amb paraules. És el dia més especial de la meva vida perquè acabo de guanyar el que sempre ha estat el meu torneig favorit. Wimbledon és el primer torneig de tenis que vaig veure per televisió quan era petit", ha comentat el serbi.

Després de dues hores i mitja de final, Djokovic ha explicat que, "quan jugues amb el millor jugador del món, que té dos Wimbledon i sempre guanya, has de jugar al teu millor nivell". "Avui havia de jugar el meu millor tenis i, probablement, és el millor partit que he fet mai sobre herba", ha afirmat.

stats