Tenis
Esports 11/05/2011

Feliciano López elimina Kohlschreiber i jugarà contra Nadal a vuitens

El tenista de Toledo ha guanyat l'alemany Philipp Kohlschreiber en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3) després d'un partit igualat que s'ha resolt en dues hores i vint minuts

Feliciano López.

BarcelonaFeliciano López jugarà contra Rafa Nadal en vuitens de final del Màsters 1000 de Roma. Després d'un partit de gairebé dues hores i mitja, el tenista espanyol ha derrotat l'alemany Kohlschreiber en tres sets, 6-4, 3-6 i 6-3.

En un primer set molt igualat, Feliciano ha aconseguit un trencament de servei que ha fet decantar la balança al seu favor, 6-4. Ja en el segon, una sèrie d'errors no forçats han condemnat López, que ha vist com Kohlschreiber ha empatat el matx.

Però el tenista espanyol ha pogut reaccionar en el tercer set i ha trencat el servei de l'alemany per encarrilar una victòria que el farà enfrontar-se a Rafa Nadal, que ha derrotat Paolo Lorenzi per 6-4 i 6-0.