Open d'Austràlia
Esports 17/01/2011

Albert Montañés: "Guanyarà Nadal o Federer, no estic tornant boig"

El tenista rapitenc ha accedit a la segona ronda del torneig de Melbourne amb més problemes dels previstos per superar l'alemany Dustin Brown en cinc sets (6-4, 6-2, 3-6, 2-6 i 7-5)

Redacció
1 min
Albert Montañés durant el partit amb Brown.

MelbourneDesprés de superar un primer test difícil (més que del que s'esperava), Albert Montañés ha predit una victòria de "Rafa Nadal o Roger Federer, que és el que està passant sempre". "És el més habitual els darrers anys. No m'estic tornant boig. Però és que és el de sempre".

Montañés, a més, ha reconegut que el partit amb Brown se li ha complicat inesperadament, després de tenir-lo dominat dos sets a zero. "Semblava que estava fet per com havia guanyat els dos primers sets. Però amb la mica d'energia que em quedava al final he pogut rematar el partit, després que Brown empatés a dos".

El català prefereix avançar sense fixar-se un objectiu. "Haig d'anar mica en mica. No vull plantejar-me res. Dimecres intentaré guanyar a Malisse", ha apuntat Montañés que haurà de derrotar al jugador belga Xavier Malisse que ha superat l'espanyol Pablo Andújar (6-1, 6-2 i 7-6 (3)). "És un jugador que va bé a la pista ràpida. Serà complicat. Intentaré millorar el meu físic".

A Melbourne hi ha un debat obert, sobre el fet que la pista ara sigui més lenta. "No sé què dir sobre el tema. La veig igual que els anys anteriors. No aprecio tantes diferències com la gent es pensa".

stats