Open d'Austràlia
Esports 22/01/2011

Rafa Nadal acaba amb les aspiracions dels jugadors locals en imposar-se a Bernard Tomic

El tenista mallorquí ha guanyat en tres sets (6-2, 7-5 i 6-3) l'últim jugador australià que quedava en el torneig

Redacció
1 min
Rafa Nadal celebra un punt en el partit davant Bernard Tomic.

MelbourneRafa Nadal ha acabat amb les aspiracions dels locals en imposar-se avui a Bernard Tomic, l'últim representant australià, per 6-2, 7-5 i 6-3.

Nadal, el cinquè espanyol que accedeix a la quarta ronda del primer Grand Slam de la temporada juntament amb David Ferrer, Fernando Verdasco, Nicolás Almagro i Tommy Robredo, ha guanyat el seu partit sense gaires contratemps.

No s'ha vist la millor versió del número u del món. Tampoc ha calgut. El mallorquí ha guanyat Tomic amb solvència, com a la resta de rivals durant la primera setmana.

El primer set no ha tingut moltes complicacions per Nadal, que s'ha emportat per 6-2 sense perdre el seu servei. Al segon, però, Tomic s'ha situat amb 4-0 després de trencar dos cops el servei del mallorquí.

Una petita accelerada del de Manacor ha tornat a posar les coses al seu lloc. Ha igualat a quatre i, després d'un petit descans, s'ha apuntat també la segona mànega (7-5). Al tercer, Nadal ha trencat d'entrada el servei de Tomic, que ha acabat el partit amb 48 errors no forçats.

El número u del món ha trigat dues hores i mitja en signar el seu pas a vuitens de final, on s'enfrontarà a Marin Cilic, semifinalista l'any passat, que ha guanyat en cinc sets (4-6, 6-2, 6-7 (5), 7-6 (2) i 9-7) a John Isner.

stats