Esports 22/04/2011

En joc els quarts de final de l'Open Banc Sabadell

El Nadal-Monfils és el plat fort de la jornada i obrirà el torn de partits a la pista central

Oriol March
1 min

BarcelonaS'acosta l'hora de la veritat a l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. Si la pluja ho permet, d'aquí a poc menys de mitja hora començaran els quarts de final del torneig amb un interessantíssim Rafa Nadal-Gaël Monfils. Un partit atractiu per la capacitat d'impressionar del francès, un jugador que, tal com advertia ahir el mateix Nadal, és capaç de jugar molt agressiu o bé molt defensiu. A priori, però, el ritme altíssim que imposa el balear sobre terra batuda li ha de servir per endur-se la victòria. No serà, però, un passeig militar com els seus dos partits anteriors al torneig.

Després serà el torn de David Ferrer, que mesurarà les seves forces amb l'austríac Jürgen Melzer, botxí en la jornada d'ahir del rapitenc Albert Montañés. Ferrer haurà d'anar amb compte amb la dreta de Melzer, un esquerrà que sap contraatacar bé tot i no ser del tot regular. Acabat aquest partit, saltarà a pista Feliciano López, que s'enfrontarà a Ivan Dodig, el tennista que va guanyar el tercer favorit, el suec Robin Soderling, a la primera ronda.

La jornada es tancarà amb el Ferrero-Almagro, un duel que a priori pinta millor per aquest últim, ja que Ferrero va disputar ahir un duríssim partit contra Simone Vagnozzi, un italià procedent de la fase prèvia.

stats