Tenis - Wimbledon
Esports 28/06/2011

Rafa Nadal pateix una inflamació al turmell però podrà jugar contra Fish

El tenista ha acabat l'entrenament d'aquest matí sense molèsties i jugarà demà a quarts de final tot i que l'exploració ha revelat que pateix una inflamació als tendons peroneals

Redacció
1 min
Rafa Nadal rebufa en un moment de l'entrenament d'avui.

BarcelonaRafa Nadal podrà jugar demà contra Mardy Fish en el partit de quarts de final de Wimbledon, tot i que arrossega algunes molèsties als turmells. "És una lleugera inflamació dels tendons peroneals", ha explicat el metge de la Federació Espanyola de Tenis, Ignacio Muñoz, que s'ha traslladat al torneig de Londres.

Nadal s'ha entrenat amb normalitat a l'All England Club. "Ahir, durant el partit, va notar alguna molèstia i ell va pensar que tenia a veure amb l'embenat que duia al turmell. Se'l va voler treure i, després va fer algun gest brusc que li va ocasionar un dolor agut".

No és el primer cop que el tenista té problemes en aquesta zona. "Té antecedents", diu Nuñez, en relació a una lesió que va patir el 2005.

Semifinals femenina

L'alemana Lisicki ha donat la sorpresa eliminant la francesa Bartoli en tres sets (6-4, 6-7 i 6-1) per accedir a les semifinals de Wimbledon, on se les veurà amb la russa Sharapova, que ha derrotat Cibulkova per un doble 6-1.

L'altra semifinalista és la txeca Kvitova, que s'ha desfet de la búlgara Pironkova en tres sets (6-3, 6-7 i 6-2). La seva rival sortirà del Paszek-Azarenka, que s'ha ajornat per la pluja.

stats