TENIS
Esports 20/03/2012

Rafa Nadal: "No accepto que em diguin 'dopat' quan treballo milers d'hores cada 'puto' dia"

El tennista mallorquí ha parlat de dopatge i de l'afer dels 'guinyols' francesos al diari 'L'Équipe'. Afirma que "una part de la població no sap com funcionen els controls antidopatge"

Ara
1 min
Nadal exhibeix la seva evolució contra Federer

BarcelonaRafa Nadal, sis vegades campió de Roland Garros, ha repassat en una entrevista al diari 'L'Équipe' diversos temes. Respecte a la polèmica dels 'guinyols' francesos, ha afirmat que "al país veí estan una mica obsessionats amb el dopatge. No puc ser acusat de tenir la 'poció màgica', perquè la poció màgica és el treball i l'esforç. Cada país té un humor diferent", ha afegit. Nadal ha insistit que "una part de la població no sap com funcionen els controls antidopatge: n'hi ha gairebé cada dia, hem d'estar localitzables 365 dies l'any". "No accepto que em diguin 'dopat' quan des de fa set anys treballo milers d'hores cada 'puto' dia. Al final, cansa", ha afegit.

A més, Nadal ha defensat el ciclista Alberto Contador: "Diu que no s'ha dopat i el crec, perquè és el meu amic. Quan va sortir el control positiu de Richard Gasquet, ràpidament vaig dir que no creia que s'hagués dopat perquè el conec des dels onze o dotze anys, i no m'ho podia creure. Hem de ser exemples. L'esport ha de continuar representant una cosa sana. L'esforç quotidià, amb la victòria o la derrota al final , però la recerca del màxim".

stats