Tenis - Godó
Esports 22/04/2011

Ferrer avança a les semifinals amb un clar 6-3 i 6-3 contra Melzer

El tenista de Xàbia està més a prop de la final després de derrotar l'austríac Melzer en poc més d'una hora i mitja de partit. S'enfrontarà contra el guanyador del duel Ferrero-Almagro

Oriol March
1 min
David Ferrer ha superat Melzer.

BarcelonaUn pas més cap a la final de David Ferrer. Aquesta tarda s'ha desfet de l'austríac Jurgen Melzer per un clar 6-3 i 6-3 en prop d'una hora i mitja de partit. Ara s'enfrontarà al guanyador del Ferrero-Almagro que se celebrarà en pocs minuts a la pista central. Ferrer ha imposat el seu millor ritme des del fons de la pista i ha aconseguit acabar amb la paciència de Melzer, un jugador que la setmana passada va aconseguir vèncer Roger Federer al Masters 1000 de Montecarlo.

Al segon set sí que les coses s'han igualat, especialment al principi. Cap dels dos jugadors ha pogut mantenir el seu servei i aquesta inestabilitat l'ha aprofitat Melzer per evitar que Ferrer s'escapés com ho ha fet al primer set. Finalment, però, el duel s'ha trencat amb el 3-3. A partir d'aquí, el de Xàbia ha posat la directa fins a sentenciar el partit. Un pas més cap a una final en què, molt probablement, es trobarà Rafa Nadal, la bèstia negra del circuit sobre terra batuda.

stats