Tenis - Godó
Esports 20/04/2011

Nadal: "Encara queda molta feina per fer abans d'arribar a les rondes finals del torneig"

El tenista de Manacor ha debutat al Godó amb una còmoda victòria, però en la roda de premsa ha assegurat que "hi ha molta feina per fer abans de les finals"

Oriol March
1 min
Rafa Nadal durant un entrenament al Godó.

BarcelonaRafa Nadal no canvia el discurs mai. Ni tan sols quan acaba de superar amb extrema facilitat la primera ronda d'un torneig. Així ho ha demostrat a la roda de premsa posterior al seu debut al Godó, un partit de poc més d'una hora en què s'ha desfet per un doble 6-1 de Daniel Gimeno-Traver. "Hi ha molta feina a fer abans d'arribar a les rondes finals", ha destacat el tenista balear. Tot i això, ha admès que durant el seu debut s'ha notat molt bé i que aquestes sensacions les ha compartit amb el seu tiet. "I ja sabeu que sempre és crític", ha expressat amb bon humor.

Pel que fa al seu proper partit, en què s'enfrontarà Santiago Giraldo, Nadal ha volgut destacar el fort cop de dreta del colombià. "Depèn de mi que no l'executi allà on li va més bé", ha assegurat el tenista balear. Giraldo s'ha desfet avui del català Albert Ramos en un partit que s'ha allargat gairebé durant dues hores i mitja.

Nadal ha tingut dures crítiques cap a la federació de tenis dels Estats Units, que vol fer jugar l'eliminatòria que enfrontarà els EUA i Espanya en una superfícia molt ràpida. "S'ha de fer una normativa més clara", ha afirmat el tenista balear en referència a què es poden fer moltes variants de la mateixa superfície per augmentar la velocitat de la pilota. "S'hauria de poder desqualificar a qui fa això, amb sancions econòmiques no n'hi ha prou", ha dit Nadal.

stats