Tenis - Indian Wells
Esports 18/03/2011

Nadal remunta davant Karlovic i ja és a semifinals

El tenista manacorí ha hagut d'aixecar un set en un partit agònic davant d'Ivo Karlovic (5-7, 6-1, 7-6(7)) a Indian Wells, primer Masters 1.000 de la temporada

Redacció
1 min
Rafa Nadal fa una volea en el partit contra Karlovic.

BarcelonaNo ha sigut un partit fàcil per Nadal contra el 'gegant' croat (2.08 metres) Ivo Karlovic, impecable al servei (23 punts directes) i que ha arribat a endur-se el primer set.

Nadal, però, ha sabut reaccionar al segon set, ha trencat el servei de Karlovic, ha estat agressiu i ha pogut obrir forat (3-0). Karlovic s'ha deixat anar per reservar energia pensant en el tercer set. Així, el manacorí s'ha endut el segon set (6-1) i ha forçat el tercer.

En el set definitiu, el croat ha tornat a mostrar-se implacable amb el seu servei i no s'ha desgastat massa restant. Nadal ha perdonat una primera bola de partit amb 6-5, però el partit ha arribat fins al tie break, on el número u del món ha patit de valent, incòmode amb el primer servei, però atrevit amb cops magistrals que han acabat donant-li la victòria en la tercera pilota de partit.

Ara Nadal jugarà contra l'argentí Juan Martín Del Potro, que ni tan sols ha jugat perquè el seu rival, Tommy Robredo, estava lesionat.

stats