Tenis
Esports 12/05/2011

Rafa Nadal liquida Feliciano i ja és a quarts

El número u del món no ha tingut problemes per desfer-se del tenista de Toledo en dos sets (6-4 i 6-2). El seu rival a quarts sortirà del duel entre Fish i Cillic

Redacció
1 min
Rafa Nadal fa una volea prop de la xarxa.

BarcelonaRafa Nadal ha resolt amb facilitat el seu partit contra l'espanyol Feliciano López, a qui ha derrotat per un còmode 6-4 i 6-2.

Ha començat nerviós Feliciano i això no li ha permès estar còmode sobre la pista a Roma. Nadal, que ha anat de menys a més, combinant cops brillants amb errors no forçats, ha vist com se li ha posat de cara el matx ben aviat. Nadal ha trencat el servei de Feliciano per posar-se 2-0 i encarrilar la victòria. Tot i així, el de Toledo ha reaccionat i ha recuperat el servei per escurçar distàncies amb 4-3. Amb 5-4, Nadal ha tornat a trencar el servei de Feliciano i ha tancat el primer set.

En el segon, mateixa dinàmica. El tenista de Toledo, incapaç de dominar amb el seu servei, ha anat resistint davant el millor joc del manacorí, però no ha pogut evitar cedir un trencament que ha posat el 4-2 i ha enfilat Nadal a endur-se el partit.

Ara Nadal espera rivals a quarts, que sortirà de l'enfrontament entre l'americà Mardy Fish i el croat Marin Cillic.

stats