Open d'Austràlia
Esports 15/01/2011

Rafa Nadal: "Sóc menys favorit que Federer i no més que Djokovic o Murray"

El tenista mallorquí assegura no sentir "cap pressió especial" per aconseguir el seu quart Grand Slam consecutiu, una fita "quasi impossible" d'assolir

Redacció
2 min
Rafa Nadal en la presentació de l'Open d'Austràlia.

MelbourneNomés arribar a Melbourne, on dilluns començarà l'Open d'Austràlia, Rafa Nadal ha constatat la seva millora física després del refredat que va tenir a Doha i ha assegurat que alçar-se amb el seu quart Grand Slam consecutiu no li treu la son.

"No sento cap pressió especial, tot i que potser aquesta sigui l'única oportunitat que se'm presenti a la vida. Jugar un Grand Slam ja és suficient pressió de per sí, així que la possibilitat de guanyar el quart consecutiu no és quelcom que em preocupi especialment", ha assegurat Nadal.

El tenista també ha comentat el fet que faci tant de temps que ningú aconsegueix un Grand Slam.

"Crec que és quasi impossible. És molt, molt difícil. El tenis és molt competitiu i quasi no hi ha diferències entre els millors jugadors. Hi ha molts partits que es decideixen per alguns cops, així que és molt complicat que un únic jugador ho guany tot. Aquesta és la veritat", ha comentat el de Manacor en una roda de premsa de presentació de l'Open d'Austràlia.

Sobre les declaracions de Roger Federar assegurant que Nadal és el favorit per endur-se el torneig, el tenista mallorquí ha estat contundent:"No ho sento així. Si jugo al meu millor nivell puc tenir opcions d'estar jugant la segona setmana. Cada partit serà complicat i em sento menys favorit que Federer i no més que Djokovic, Murray o Soderling", ha ressaltat.

Qui també va mencionar Nadal va ser Novak Djokovic, que va declarar sentir-se impressionat per la millora en el servei de Nadal.

"Sempre s'ha de millorar i el servei és un dels punts en què mai hi ha prou millora. Sempre he intentat ser millor jugador que el dia anterior i per això treballo i m'entreno amb tanta intensitat", ha aclarit el manacorí.

stats