Tenis
Esports 24/06/2011

La pluja atura una jornada en què Feliciano sorprèn Roddick i accedeix a vuitens

Rafa Nadal, que també jugava avui, reprendrà demà el partit contra el luxemburguès Gilles Muller, perquè la pluja l'ha obligat a parar després d'adjudicar-se el primer set

Redacció
1 min
Feliciano López celebra un punt contra Roddick.

BarcelonaL'All England Club ha decidit suspendre tots els partits de les pistes descobertes per la pluja. Això ha afectat al partit que Rafa Nadal estava disputant contra Gilles Muller i que el manacorí guanyava per un set. El número u del món continuarà el partit demà.

Els organitzadors del torneig s'han esperat més d'una hora, amb les pistes cobertes, per mirar de reanudar la jornada, però han acabat ajornant tots els partits, entre els quals estan els de Del Potro contra Gilles Simon (7-6 i 2-4), Monfils i Kubot (3-6, 6-3 i 3-3).

Sí ha pogut acabar el seu duel Feliciano López, que ha fet un partidàs per derrotar Andy Roddick i accedir a vuitens de final de Wimbledon. El tenista de Toledo s'ha desfet en tres sets del nordamericà (7-6, 7-6 i 6-4).

Ferrer passa ronda

David Ferrer, que ahir va veure com s'ajornava el seu duel contra Ryan Harrison per falta de llum, ha guanyat al tenista americà en cinc sets, després d'un partit molt dur. El tenista de Xàbia ja és a tercera ronda (6-7, 6-1, 4-,6, 6-3 i 6-2).

stats