Tenis - Wimbledon
Esports 27/06/2011

Del Potro fa suar Nadal, que s'afegeix als favorits i passa a quarts de final

Nadal ha derrotat Del Potro en quatre sets (7-6, 3-6, 7-6 i 6-4) i es suma a quarts de final a Feliciano, Federer, Murray, Djokovic, Fish, Tomic i Tsonga, contra qui David Ferrer ha caigut eliminat

Redacció
1 min
Rafa Nadal, pensatiu en un descans contra Del Potro.

BarcelonaRafa Nadal ha sigut l'últim en afegir-se a la llista de favorits classificats per a quarts de final. El manacorí ha hagut de suar per batre Juan Martín Del Potro en quatre sets (7-6, 3-6, 7-6 i 6-4), però ja és a quarts de final de Wimbledon, on se les veurà contra Mardy Fish.

David Ferrer ha quedat eliminat, després de perdre en tres sets contra el francès Jo-Wilfried Tsonga (3-6, 4-6 i 6-7). El de Xàbia no s'ha trobat mai còmode sobre la gespa de la pista número 3, i ha dit adéu del Grand Slam de Londres.

Sí ha passat ronda l'espanyol Feliciano López, que ha protagonitzat una brillant remuntada contra el polonès Kubot (6-3, 7-6, 6-7, 5-7 i 5-7). El de Toledo s'ha endut in extremis el tercer set al tie break per consumar una gesta a Wimbledon i accedir a quarts. El seu rival serà Andy Murray.

Els favorits avancen

En la resta de partits, poques sorpreses. Novak Djokovic s'ha desfet fàcil del francès Llodra per un triple 6-3 i jugarà contra Tomic; Roger Federer ha hagut de reaccionar després d'un primer set perdut, però ha superat sense problemes al rus Youzhny (7-6, 3-6, 3-6 i 3-6) i jugarà contra Tsonga; Andy Murray ha vençut davant Gasquet en tres sets (7-6, 6-3 i 6-2), com també Mardy Fish contra Tomas Berdych (7-6, 6-4 i 6-4).

stats