Tenis - Wimbledon
Esports 29/06/2011

Nadal: "He jugat amb el peu adormit"

El tenista manacorí creu que val la pena forçar la màquina i jugar amb el turmell anestesiat i assegura que podrà afrontar amb garanties el duel de semifinals contra Murray

Redacció
1 min
Rafa Nadal rebufa en un moment de l'entrenament d'avui.

BarcelonaRafa Nadal, que avui ha accedit a les semifinals de Wimbledon després de vèncer al nord-americà Mardy Fish, ha confessat que ha jugat amb el peu esquerre anestesiat per no sentir el dolor que li produïa la lesió que va patir ahir en el partit de vuitens contra l'argentí Juan Martín Del Potro.

"El meu peu no està bé, però jugar uns quarts a Wimbledon són una emergència i hem decidit adormir una mica la zona del peu. Això és el que faré la resta del torneig", ha assegurat en roda de premsa. "L'anestèsia dura cinc hores", ha explicat el manacorí.

Malgrat aquest contratemps, el número u del món ha subratllat que no està "preocupat" perquè aquesta lesió afectir al seu joc en el següent partit, les semifinals del torneig contra el britànic Andy Murray. "Estic preparat per jugar els partits molt prop del cent per cent. Al principi em vaig espantar, però totes les proves han estat sorprenentment molt positives i estic més tranquil", ha assenyalat el mallorquí.

stats