JOCS OLÍMPICS
Esports 21/05/2012

La torxa olímpica s'apaga durant el tercer dia de recorregut

El Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Londres 2012 ha explicat que la torxa s'ha apagat a causa d'un "cremador en mal funcionament"

Efe
1 min

LondresLa torxa olímpica s'ha apagat aquest dilluns al matí en el seu tercer dia de recorregut pel Regne Unit, segons ha informat el Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Londres 2012 (LOCOG).

El rellevista, l'atleta de bàdminton paralímpic David Follett, transportava la flama a la seva cadira de rodes a Great Torrington, a la província de Devon, al sud-oest d'Anglaterra, quan aquesta s'ha apagat a causa d'un "cremador en mal funcionament".

"No és una cosa anormal que s'apagui la torxa, això pot passar per molts motius, per exemple, en casos de vent extrem", ha assegurat una portaveu del LOCOG.

Segons després que s'apagués la flama, el personal que acompanya l'expedició ha obtingut d'un dels vehicles una torxa de recanvi amb la qual Follett ha seguit el seu recorregut. "Mantenim la flama mare en un recipient especial en un dels vehicles, així que si s'apaga la torxa en algun moment del recorregut podem encendre-la de nou", ha afegit la portaveu.

Després d'encendre la flama de nou, el rellevista ha proseguit la seva ruta en un tercer dia de recorregut en què el foc sagrat ha sortit d'Exeter i arribarà a la tarda a la ciutat de Taunton, a la província de Devon.

stats