Publicitat
Publicitat

MUNDIALS D'ATLETISME

Els Estats Units, derrotats, no han acabat la cursa

Jamaica aconsegueix l'únic rècord del món dels Mundials a la final dels relleus 4x100

El darrer dia ha arribat el primer i darrer rècord del món dels Mundials de Daegu, amb els jamaicans volant a la final dels relleus 4x100 amb un Usain Bolt brillant

Jamaica ha trencat el seu propi rècord amb una marca de 37'04''. Els caribenys han dominat sempre la cursa amb una tècnica fantàstica. Nesta Carter i Michael Frater han deixat en bona posició Yohan Blake, que ha fet la tercera part de la cursa per deixar en safata l'Or a Usain Bolt. Bolt, poderós, ha certificat el rècord del món, aconseguint de passada un nou Or que li permet oblidar la decepció dels 100 metres lliures. Bolt també ha guanyat l'Or als 200 metres. Els jamaicans sumen el seu segon títol de campions del món als 4x100 després de l'Or aconseguit el 2009 a Berlín. A més, el 2008 van aconseguir l'Or Olímpic amb la marca que fins ara era el rècord del món, 37'10''.

Darrere, els francesos han aconseguit la plata i Saint Kitts i Nevis, el bronze. La gran decepció ha estat el relleu dels Estats Units, que han acabat fora de la cursa juntament amb els britànics quan dos dels seus corredors han topat en fer el relleu.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT