Barcelona World Race
Esports 02/02/2011

El 'Mapfre' escurça distàncies amb el 'Virbac Paprec 3'

En la 33a jornada de la Barcelona World Race, el vaixell dels campions olímpics Iker Martínez i Xabier Fernández segueix segon però s'apropa cada dia més al líder

Redacció
1 min
El Mapfre d'Iker Martínez i Xabi Fernández, navegant.

BarcelonaEl Mapfre, segon en la general, segueix retallant distàncies pel que fa al capdavanter, el Virbac Paprec 3 de Jean Pierre Dick, i ja ha baixat de la barrera psicològica de les 500 milles (900 km) quan es compleix la 33a jornada de navegació. La nota negativa l'ha donat l'Estrella Damm d'Àlex Pella i Pepe Ribes, que en la nit d'ahir va ser superat a la tercera plaça de la general per Groupe Bel francès de Kito de Pavant i Seb Audigane.

Si es té en compte que fa quatre dies l'avantatge del capdavanter sobre el Mapfre era de 720 milles (1334 km), la remuntada és realment meritòria, amb gairebé 240 milles (445 km) recuperades. La clau ha estat el rumb directe a l'est del Mapfre fins a la primera porta de seguretat mentre el Virbac Paprec 3, en un intent d'evitar la borrasca procedent de Madagascar, va descendir 154 milles (285 km) al sud-est abans de creuar la segona porta de seguretat, prop de l'illa de Crocet.

stats