WATERPOLO
Esports 25/03/2012

El CN Sabadell, campió de la copa de la reina de waterpolo després de superar el Sant Andreu (6-15)

Les vallesanes han sabut frenar el valent inici del CN Sant Andreu i han aconseguit el vuitè títol en la història d'aquesta competició

Ara
2 min
El CN Sabadell, campió de la Copa de la Reina de waterpolo / RFEN.ES

Dos HermanasEl CN Sabadell s'ha imposat per 6-15 al CN Sant Andreu a la final de la Copa de la Reina de waterpolo, celebrada aquest diumenge al migdia al Centre Aquàtic de Montequinto, a Dos Hermanas. El conjunt que dirigeix Nani Guiu encadena amb aquest cinc triomfs consecutius en aquesta competició. En l'apartat individual, Maica García ha estat escollida MVP de la final, Jennifer Pareja, Anni Espar i la pròpia Maica han compartit el de màximes realitzadores del torneig, amb 9 dianes, i Marina Cordobés ha estat elegida jugadora revelació.

Les vallesanes han sabut frenar el valent inici del CN Sant Andreu, que ha buscat en una defensa molt agressiva bloquejar les posicions rivals. No obstant això, l'atac de les recents campiones de lliga ha acabat foradant la defensa barcelonina, que se n'ha anat al primer descans amb 1-3.

Amb 2-4 en l'electrònic, Ariadna Espasa ha tingut a les seves mans posar al conjunt de Jordi Timblau a un sol gol de distància, però la seva rematada s'ha estavellat al pal, generant un contraatac que ha acabat amb el 2-5. Aquesta desafortunada jugada ha acabat travant el Sant Andreu, que no aconseguia trobar posicions clares de llançament, veient-se abocat a buscar els llançaments llunyans de Teresa Gorria i Cristina Fernández.

El partit ha arribat al descans amb el marcador vist per a sentència (2-8), de manera que la segona meitat no ha estat més que un mer tràmit per al CN Sabadell Astralpool, que ha acabat imposant-se per un contundent 5-16.

El títol alçat a Dos Hermanas és el vuitè de Copa de l'historial del club vallesà, el cinquè consecutiu. Amb ell es rubrica la superioritat del conjunt de Nani Guiu en competició estatal, com demostra el recent títol de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor i la Supercopa d'Espanya. En resum, una excel·lent campanya amb un únic i desgraciat punt negre, l'eliminació en quarts de la Champions davant el Vouliagmeni grec.

stats