Waterpolo
Esports 12/12/2010

La victòria de l'Atlètic Barceloneta sobre el Sant Andreu, protagonista de la setena jornada

Els mariners s'emporten el duel per la segona posició (7-12) i acaben amb la imbatibilitat del Sant Andreu a casa, que cau fins a la sisena posició de la taula

Redacció
1 min

BarcelonaEl CE Mediterrani ha tancat la jornada de la Divisió d'Honor masculina amb una ajustada victòria a domicili davant el CW Túria (10-11), que encara no ha sumat cap punt.

En el duel més igualat de la jornada, l'Atlètic Barceloneta i el Sant Andreu arribaven empatats a punts a aquest matx, que van guanyar els mariners per 7-12. Amb aquest resultat, l'Atlètic Barceloneta segueix segon, mentre que els de Sant Andreu cauen fins a la sisena posició, empatats a punts amb el quart i el cinquè.

El CN Mataró Quadis segueix invicte i s'ha col·locat tercer a la classificació després de guanyar ahir el CN Catalunya per 11-7, i el CN Barcelona puja fins a la quarta posició després d'imposar-se per 5-12 al Real Canoe Isostar.

El CW Navarra, que ha fet de la seva piscina un fortí amb tres victòries i un empat, va derrotar el CN Sabadell per 10-7 i segueix a la part alta de la classificació.

Una jornada més, el CN Terrassa es manté líder de la Divisió d'Honor masculina en guanyar al CN Martiánez per 7-13.

stats