SEGONA DIVISIÓ
Esports 16/01/2011

I dos mesos després, el Nàstic torna a guanyar fora de casa

Ple dels equips catalans a Segona Divisió. Les victòries d'ahir del Nàstic i el Barça B, sumades a la del Girona en el partit de divendres, ho han fet possible. Aquest fet tan sols s'havia produït a la jornada 11.

Álex Cruz disputa una pilota amb el jugador de l'Albacete Soumaila Konare.

BarcelonaUn solitari gol de Viguero, quan faltaven tan sols 4 minuts per al final, va donar la victòria al Nàstic al camp de l'Albacete (0-1) en el que va significar la segona victòria fora de casa dels tarragonins en tota la temporada, gairebé dos mesos després d'haver-ho fet per última vegada -el novembre, a Tenerife-, i també la segona victòria consecutiva a la Lliga.

Borja Viguero és un dels reforços d'hivern del Nàstic i havia estat presentat aquesta mateixa setmana. Amb aquest gol, el davanter no només va donar la victòria a l'equip tarragoní, sinó que també el va deixar a tan sols dos punts de la salvació, que marca l'Alcorcón. L'altra incorporació hivernal del Nàstic, Bertantiños, també va debutar a la segona part.

Els grana van jugar un bon partit, sobretot després del primer quart d'hora, i van disposar de més i millors ocasions de gol per superar la porteria manxega.

D'altra banda, el Barça B va aconseguir a Salamanca una victòria que feia 8 jornades que se li resistia. En un bon partit del filial, els de Luís Enrique es van imposar per 2-3.

Els salmantins es van avançar en la primera part amb un gol de Yuste, però els blaugranes van poder igualar el marcador abans del descans gràcies a Sergi Roberto. Al segon temps, Rafinha i Jonathan Soriano van ampliar l'avantatge blaugrana. Sarmiento, dels locals, va escurçar les diferències, però en una nova demostració de futbol col·lectiu, el filial blaugrana va poder alçar-se amb la victòria.

El d'ahir va ser el primer gol de Rafinha amb el Barça B. El germà petit de Thiago va sortir al terreny de joc en substitució de Sergi Roberto, que s'havia lesionat en l'acció del primer gol blaugrana.