Esports 02/05/2021

Messi esmicola els registres en xuts de falta

L'argentí anota la diana número 50 en els tirs lliures directes el mateix dia que falla un penal

2 min
Leo Messi va anotar el seu gol de falta número 50 amb el Barça.

BarcelonaLeo Messi va marcar un altre gol de falta amb la samarreta del Barça. L’argentí, tot un especialista en els llançaments, va ser decisiu a Mestalla amb un xut tan ajustat que, abans d’entrar a la porteria, va tocar el pal. És el tercer cop aquesta temporada que marca de xut directe, i el gol número 50 amb el primer equip blaugrana.

Curiosament, Messi arribava a aquesta estadística el mateix dia que fallava un penal. Però la sort va somriure l’argentí perquè la jugada va continuar, després del refús de Cillessen, i ell mateix va poder introduir la pilota al fons de la xarxa. Després faria la diana decisiva al minut 69. El València, al contrari del que fan la majoria d’equips, no va situar cap futbolista estirat a terra, per darrere de la barrera. Això va fer que els jugadors, instintivament, no saltessin amb tanta força per evitar que Messi optés per un xut ras. D’aquesta manera, no va haver d’aixecar tant la pilota i va trobar el camí del gol amb un tir que tenia més col·locació que potència.

Messi és el pitxitxi destacat de la Lliga amb 28 gols, set més que el madridista Karim Benzema, i ja acumula 36 dianes sumant-hi totes les competicions d’aquesta temporada. A més, va anotar el desè doblet del curs. Nou d’aquests han arribat el 2021 i cinc s’han produït en els últims nou partits. Tot i aquesta bona ratxa, és gairebé impossible que l’argentí arribi a igualar Robert Lewandowski en la lluita per la Bota d’Or. El davanter del Bayern Munic suma 36 gols a la Bundesliga, vuit més que Messi. A més, el jugador polonès encara té pendents de disputar tres partits, mentre que a l’argentí n’hi queden quatre de Lliga.

stats