Futbol Català
Esports 15/03/2012

El president de l'Hospitalet es desfà en elogis parlant del Llagostera, el seu proper rival

Miguel García vol que juguin la promoció d'ascens el seu equip i el conjunt gironí

àngel Garreta
1 min
Miguel Garcia

L'Hospitalet de LlobregatAquest cap de setmana es disputa el duel català entre els dos equips més ben classificats al grup tercer de Segona B. El Llagostera rebrà la visita de l'Hospitalet per segona vegada aquesta temporada, després de disputar-se els dos equips a cara o creu la tercera ronda de la Copa del Rei, eliminatòria que va permetre el duel entre els riberencs i el primer equip del FC Barcelona.

El màxim dirigent de L'Hospitalet, Miguel García, s'ha desfet en elogis cap al seu rival. El president riberenc creu que el Llagostera "és una entitat modèlica, perquè té al capdavant una persona exemplar. El club i Isabel Tarragó són un clar exemple de com, amb humilitat i treball, fent les coses bé, els resultats acompanyen. Fixa't, passar de Segona Territorial a Segona B en set temporades... i ara estar lluitant per accedir a la Liga Adelante!".

García creu que "dissabte es veurà un gran partit i hi haurà un molt bon ambient", perquè "el Llagostera arriba en un estat de forma sensacional, però nosaltres ja vam guanyar diumenge i sabem que també ens hi juguem molt". Sobre el tram final de la lliga, el dirigent de l'Hospitalet confessa: "Personalment m'encantaria que juguessin la promoció d'ascens L'Hospitalet i tres equips catalans més. Però si, com tot sembla indicar, només dos equips de casa nostra opten a pujar, que siguin el meu i el Llagostera. Primer, perquè és un club al qual em sento molt proper, i després, perquè s'ho mereix".

stats