Futbol Català
Esports 17/02/2012

Mor Josep Colomer, futbolista del Matadepera

El jugador, de 26 anys, no ha pogut superar un atac de cor patit durant un entrenament dimarts

Ara
1 min
Matadepera de dol

BarcelonaEl futbol català està commocionat per la mort de Josep Colomer, futbolista del CF Matadepera que dimarts al vespre, en un entrenament del seu equip, va patir una aturada cardiorespiratòria en plena sessió amb els seus companys de club. Malgrat les reanimacions efectuades sobre la gespa per dos companys d'equip bombers de professió i amb coneixements de primers auxilis, el jugador no ha pogut superar l'infart.

El jove, de 26 anys, es trobava aquest divendres al matí en estat crític irreversible, segons fonts del club esportiu, i ha estat desconnectat de la màquina que garantia que se'l mantingués amb vida. El jove ha pogut respirar de manera natural fins aquesta tarda, en què els metges, segons han assegurat fonts del mateix club, han certificat la defunció.

Colomer, que durant 48 hores havia estat ingressat sota vigilància intensiva i sedació, presentava un pronòstic crític. Directius del club manifestaven aquest dijous el seu pessimisme per la nul·la evolució del jugador, que en cas de recuperació del coneixement hauria patit molt probablement seqüeles cerebrals. El club, afectat per la notícia, podria suspendre els propers entrenaments de la plantilla. De tota manera, l'equip no jugarà aquest cap de setmana, ja que el calendari de lliga marca jornada de descans i el Matadepera ja ha demanat suspendre el partit ajornat contra el Santpedor previst per a aquestes dates.

Al camp del Matadepera no hi havia cap desfibril·lador quan es va produir l'infart. Se n'havien instal·lat quatre en altres punts del poble, però no al camp de futbol, com explica el diari digital de Terrassa 'La Torre del Palau'.

stats