MOTO3
Esports 30/06/2012

Maverick Viñales s'imposa a Assen en un final de cursa espectacular

El final de la cursa de Moto3 ha estat ajustadíssim. Maverick ha aconseguit en l'últim revolt el primer lloc, mentre que Cortese, Kent i Salom han creuat la meta plegats

Ara
1 min
Maverick Viñales, al capdamunt del podi d'Assen

BarcelonaMaverick Viñales ha aconseguit a Assen la seva quarta victòria de la temporada. El pilot de Roses, que ha remuntat des de la sisena posició de la graella de sortida fins la primera, ha estat el guanyador d'una cursa espectacular, en què cinc pilots han rodat plegats fins al final i amb opcions de fer-se amb el triomf a Holanda.

El català ha estat el més llest de tots i en l'últim revolt de l'última volta ha avançat els seus rivals fins situar-se primer. Pel darrere, Sandro Cortese, Danny Kent i Lluís Salom es barallaven per les altres dues posicions de podi. I de tots, el que ha sortit menys ben parat ha estat el pilot balear. Salom s'havia situat primer en l'última volta, però la falta de velocitat punta de la seva moto ha fet que Maverick Viñales, Sandro Cortese i Danny Kent el superessin.

Ha fet falta el 'video finish' per saber qui havia entrat en la tercera posició, ja que Kent i Salom han creuat la línia de meta en el mateix moment. Al final, el tercer graó del podi ha estat pel britànic, company d'equip de Cortese.

Amb aquesta quarta victòria de la temporada, Maverick Viñales augmenta el seu avantatge al capdavant de la classificació general de Moto3 fins als 7 punts, després de set proves disputades.

stats