MOTOCICLISME
Esports 29/05/2014

Marc Márquez: "Cal afrontar el cap de setmana controlant els tres més forts, vigilant-los al cent per cent"

El pilot de Cervera diu que espera que Rossi faci "un molt bon cap de setmana" i recorda la caiguda que va patir a Mugello la temporada passada

Efe
2 min
Márquez riu després que Rossi hagi dit que serà difícil guanyar-lo / MAX ROSSI / REUTERS

MugelloEl líder del mundial de MotoGP, el català Marc Márquez, arriba al Gran Premi d'Itàlia que es disputa aquest cap de setmana amb 42 punts d'avantatge sobre el seu més immediat perseguidor i considera que "Valentino [Rossi] farà un molt bon cap de setmana". "És difícil apostar per algú, però al final cal afrontar el cap de setmana controlant els tres més forts, vigilant-los al cent per cent", ha recalcat Márquez.

El campió del món de MotoGP ha parlat sobre la forta caiguda que va patir l'any passat a la recta d'aquest circuit –va perdre el control de la moto i es va llançar a terra a més de 280 km/h per no impactar contra un mur de formigó–: "Aquestes caigudes no s'obliden, però aquest any és diferent. Sabem que en aquest punt hem d'estar atents, però sense perdre temps", ha afegit.

Sobre el contratemps de l'any passat, el pilot de Repsol Honda ha recordat: "El primer entrenament sí que vaig fer, però era en aigua i mig sec, després en el segon entrenament abans de la caiguda tampoc anava del tot fi, però tampoc havíem treballat en la posada a punt, però a partir de la caiguda em va costar moltíssim". "L'important és que vaig anar agafant ritme i que en cada entrenament estava més a prop del primer, però Mugello és un circuit on agafes el ritme o no l'agafes, així que aquest any intentarem aconseguir una bona posada a punt perquè puguem pilotar bé", ha indicat Márquez.

En ser preguntat sobre els més de 350 km/h que es podrien aconseguir en la llarga recta de Mugello, el pilot de Repsol ha destacat: "Jo sé anar ràpid en moto, m'agrada, però crec que per a l'espectacle no cal arribar als 350 km/h en una moto, crec que ja ho estan pensant i per al futur baixarà la velocitat punta , seria una molt bona solució".

"Al final, en un circuit, si vols fer el millor temps, si vols ser el més ràpid, has de ser ràpid a tot arreu", ha manifestat el líder del Mundial.

stats