MOTOCICLISME
Esports 01/02/2011

Marc Márquez, Premio Nacional Princesa de Asturias al millor esportista menor de 18 anys

El Consell Superior d'Esports li ha atorgat al pilot el guardó per la seva progressió esportiva durant l'any 2010, en què es va proclamar campió del món de 125 cc

Redacció
1 min
El pilot de motos català Marc Márquez desitja un bon 2011 a tots els seus seguidors.

BarcelonaMarc Márquez, vigent campió del món de 125 cc, ha estat guardonat amb el Premio Nacional Princesa de Asturias SAR Doña Letizia. Reunit el Consell Superior d'Esports, el jurat li ha atorgat el Premio Nacional a l'esportista menor de 18 anys que més ha destacat per la seva progressió esportiva durant l'any 2010.

El pilot de Repsol, que durant la temporada 2010 va impressionar tothom superant els rècords de precocitat dels grans campions de l'especialitat, es va adjudicar el disputat títol del campionat del món de 125 cc, després de guanyar deu curses. El premi serà entregat pels Reis el proper 28 de febrer al Palacio del Prado.

"Per a mi és un honor i un orgull que m'atorguin aquest premi, perquè després d'un any tan excepcional com el 2010, rebre un guardó com aquest el fa més especial encara. Em sento molt orgullós de ser partícip de l'excel·lent moment que viu l'esport al nostre país i el motociclisme en particular, i vull agrair que hagin pensat en mi per ser mereixedor d'aquest reconeixement", ha dit Márquez.

stats