MOTO2

Álex Rins aconsegueix exactament el mateix temps que Sam Lowes però sortirà des de la 'pole' a Moto2

El pilot català ha rodat amb el mateix crono que el britànic (1:37.114), però ocuparà el primer lloc a la graella de sortida perquè té una segona volta millor

Aquest dissabte, al a categoria de Moto2, ha passat una d'aquelles coses difícils de veure a les competicions del motor: que dos pilots aconsegueixin exactament el mateix temps, tenint en compte minuts, segons, dècimes, centèsimes i mil·lèsimes. Ha passat al Gran Premi de França de motociclisme, als entrenaments oficials. Álex Rins i Sam Lowes han clavat el temps, tot i que serà el pilot català qui sortirà des de la 'pole' ja que té una segona volta millor.

Rins i Lowes han aconseguit el mateix temps, 1:37.114, només una dècima millor que el francès Johann Zarco, que sortirà tercer. La classificació de la categoria mitjana ha tornat a ser molt igualada, amb disset pilots separats per només un segon.

Tito Rabat, vigent campió de la categoria, ha acabat quart. Mentre que Lluís Salom sortirà des de la setena posició. Àxel Pons ho farà des de la 16a, Àlex Márquez des de la 21a, i Ricky Cardús des de la 25a, a la cursa que es disputa aquest diumenge al circuit de Le Mans.