Álex Rins aconsegueix la seva primera victòria a Moto2

El barceloní, que arrencava des de la 'pole', ha hagut de lluitar amb Zarco, Morbidelli, Aegerter i Rabat pel triomf

Nuria García
Álex Rins ha aconseguit el primer triomf a Moto2 a Indianapolis / MIRCO LAZZARI / GETTY

BarcelonaÁlex Rins ha aconseguit aquest diumenge a Indianapolis la primera victòria de la seva carrera a Moto2. El pilot barceloní arrencava des de la 'pole', però no s'ha pogut assegurar el triomf fins dues voltes per al final. Rins ha aconseguit situar-se primer i ha aprofitat que Aegerter, Zarco i Morbidelli es barallaven per les altres dues posicions del podi per obrir una mica de forat i escapar-se a la recerca del seu primer triomf en aquesta categoria.

Al podi l'han acompanyat Johann Zarco i Franco Morbidelli, mentre que Tito Rabat s'ha hagut de conformar amb el cinquè lloc. De fet, els dos catalans han lluitat tant pel triomf com pel podi des de les primeres voltes, però Rabat s'ha quedat endarrerit (ha caigut fins a la 10a posició) i ha hagut de remuntar. Rins, per la seva banda, es mantenia entre els sis primers i aconseguia no desenganxar-se del grup capdavanter, amb Zarco i Aegerter tractant de marcar el ritme.

Rins, que a l'equador de la cursa era sisè, ha anat escalant posicions mica en mica i s'ha acabat situant primer a dues voltes per al final. Pel que fa a la resta de catalans, Axel Pons ha estat setè i Àlex Márquez, 10è. Per últim, el mallorquí Lluís Salom ha completat la cursa en la 16a posició.

Ara, a la general, Johann Zarco segueix sent el líder, amb 199 punts, mentre que Álex Rins ha aconseguit escalar fins al segon lloc, amb 128 punts, tres més que Tito Rabat, que és tercer.