FÓRMULA 1
Esports 27/08/2011

Alguersuari: "Estic molt content. L'objectiu és quedar-m'hi i acabar en els punts"

Després d'haver aconseguit la seva millor classificació a la graella, el pilot català diu a TV3 que l'equip "mereixia aquesta posició" i que lluitarà pels punts a la cursa

Redacció
1 min
Jaume Alguersuari, content pels entrenaments que ha fet. TOM GANDOLFINI / AFP PHOTO

BarcelonaJaume Alguersuari ha aconseguit, al circuit belga de Spa-Francorchamps, la seva millor classificació en una graella d'un Gran Premi de Fórmula 1. El pilot català sortirà aquest diumenge sisè, ja que només s'ha vist superat per Vettel, Hamilton, Webber, Massa i Rosberg. "Estic molt content, no esperava ser-hi. Ha estat una bona oportunitat, ja que amb la pista mullada el cotxe respon molt bé i jo m'hi he sentit còmode", ha dit Alguersuari a TV3 tot just ha baixat del cotxe.

"L'equip ha muntat un nou DRS que funciona molt bé", ha reconegut el català, que, sobre els entrenaments, ha dit: "En sec, aquesta no hauria estat la nostra posició. L'equip s'ho mereixia, com també els punts que puguem aconseguir en la cursa".

De fet, Alguersuari prefereix que la cursa sigui en sec. "Tenim el 30-40% de pluja. Jo voldria que no plogués. Quedar sisè, en sec, fa que ja tingui possibilitats de ser-hi en els punts", ha comentat Alguersuari, que ha afegit: "Seria possible anar a una aturada". El català ha explicat per què prefereix que no plogui durant el Gran Premi. "Mai saps si, quan comença a ploure, continuarà plovent, mai saps què passarà. La pluja ens afavoreix, però si surto sisè i amb una carta a la mà, prefereixo una cursa en sec. Intentaré tenir un bon ritme, quedar-m'hi i acabar en els punts, aquest és l'objectiu".

stats