FÓRMULA 1
Esports 11/09/2011

Alguersuari: "No m'ho esperava. M'he sorprès del ritme que teníem"

El pilot català aconsegueix el millor resultat de la seva carrera acabant la cursa italiana en la setena posició després de sortir divuitè

Redacció
1 min
Alguersuari ha fet a Monza la seva millor cursa.

BarcelonaJaume Alguersuari ha fet aquest diumenge al migdia al circuit de Monza la millor cursa de la seva carrera. El català, que sortia des de la cua de la graella, ha aconseguit remuntar posicions fins acabar setè. "No m'ho esperava. M'he sorprès del ritme que teníem", ha dit el pilot als micròfons de TV3 tot just baixar del cotxe.

Alguersuari, que ara a la classificació general suma 16 punts, tres més que el seu company, Sebastien Buemi, feia broma amb la seva remuntada. "Les curses que falten hem de sortir des de la mateixa posició, divuitens. Cada vegada que surto al davant, no puntuu", ha comentat. El català ha afirmat estar "content per l'equip", ja que el seu company ha acabat novè i ha sumat també un punt. "Cal seguir així. Hi ha potencial per estar al davant".

Sobre la sortida, Alguersuari ha explicat: "El toc amb Rosberg a la sortida ha fet que es doblegués la barreta de la direcció. Ha estat l'únic dubte que he tingut en tota la cursa, ja que en aquell moment hi havia molts obstacles". I també ha valorat la cursa: "Al principi tenia el ritme dels Force India i dels Sauber. No m'ho esperava. El cotxe és capaç de fer això a la cursa, però en els entrenaments no sé què ens passa, seguirem treballant", ha assegurat.

stats